Klaar voor de
START van je
CARRIÈRE?

Jij gaat IMPACT MAKEN en DOORGROEIEN tot CONSULTANT met een MOOI SALARIS!

img

Ben jij gestopt met je opleiding of net afgestudeerd? En ben je klaar voor de start van je carrière? Mooi!

Ben je net afgestudeerd en klaar voor een vliegende start van je carrière of overweeg je de overstap naar het allerleukste vakgebied: HR- en Salarisadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens het traineeship, word je in één jaar opgeleid tot HR- en Payroll Consultant. Je krijgt de kans om bij verschillende organisaties werkervaring op te doen en verschillende opleidingen te volgen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal en samen zorgen wij ervoor dat jij de HR- en Payroll Consultant van de toekomst wordt.

Over de vacature

Heel Nederland
40 uur
Traineeship, HR, Salarisadministratie, Process & Payroll, PDL

Hbo, WO

Vast dienstverband
Starter, Junior

€ 2.450,00 bruto per maand, vakantiegeld en leaseauto met tankpas

 

Wat neem jij mee?

Een afgeronde HBO / WO opleiding;

Je bent communicatief vaardig en je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord, als geschrift;
Affiniteit met cijfers, analytisch, zelfstandig, flexibel en nauwkeurig;
Een oplossingsgerichte, professionele en assertieve houding;
De dynamiek van werken in de detachering spreekt je aan.
img

Wat ga je doen?

Als Trainee HR & Payroll Consultant pas je jouw vakkennis op het gebied van HR- en Salarisadministratie in de praktijk toe. Je maakt zaken bespreekbaar die niet goed lopen en denkt na over mogelijke oplossingen. Wanneer werkinstructies niet duidelijk zijn, doe je een voorstel voor verbetering. Je signaleert knelpunten in de processen of de samenwerking. Samen met je collega’s zoek je naar oplossingen. Je begrijpt wat Zero Admin betekent voor het vakgebied. Deze kennis en vaardigheden geven je een brede basis op het gebied van HR- en Salarisadministratie en bereiden je voor op het doorstromen naar de rol van Junior Consultant. Verder ben je als Trainee HR & Payroll Consultant ben je altijd op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je precies welke loonbelastingen en afdrachten er relevant zijn. Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens. Ook beantwoord je vragen van medewerkers. Jij zorgt ervoor dat salarissen goed en op tijd uitbetaald worden.

Het traineeship duurt één jaar en tijdens dit jaar staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat betekent dat je niet alleen de aangeboden lessen gaat volgen, maar ook direct aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. Wij gaan samen met jou kijken welke opdrachtgever het beste bij jou past en waar jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door het hele land. Je krijgt de kans om tijdelijk aan de slag te gaan bij een bedrijf uit één van de volgende sectoren: Overheid / Accountancy / Zorg en Onderwijs / Zakelijke Markt. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat leren het snelst gaat door de theorie direct in praktijk toe te passen, wordt dit een kickstart van je carrière. Meestal duurt een opdracht tussen de 6 en 12 maanden. Daarna ga je naar de volgende opdrachtgever en kom je, naarmate je groeit in jouw expertise, op steeds complexere opdrachten terecht. Naast werkervaring opdoen is jouw ontwikkeling natuurlijk het allerbelangrijkste. Je gaat tijdens het traineeship verschillende opleidingen volgen waarmee jij zowel jouw vakinhoudelijke kennis als jouw systeemkennis gaat vergroten.

Denk hierbij aan:

Loonheffingen, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid en Personeel, Organisatie & communicatie
LEAN
Masterclasses Process Management en Data & Analytics
img

Wat bieden we jou?

Bij Quoratio staat jouw ontwikkeling centraal. Wij gaan voor die lange termijn-relatie waar jij op hebt gewacht. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en we gaan jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.  

Direct een vast dienstverband

€ 2.450,00 bruto pm, vakantiegeld en een leaseauto met tankpas;

25 vakantiedagen en pensioenopbouw;

Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij begeleid  door  jouw eigen Professional Development Manager;  
Door ons betaalde opleidingen / trainingen met erkende certificaten en toegang tot ons online leerplatform Quoratio Campus;
Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega’s.

Belangrijke informatie

De opleiding voor het Traineeship HR & Payroll Consultant start meerdere keren per jaar. De startmomenten zijn in: maart, juni, september en oktober!

Ben jij de toekomstige HR Professional waar onze opdrachtgevers om zitten te springen? Druk op de knop ‘Solliciteren’. Ik zorg dat ik binnen twee werkdagen contact met je opneem.

Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen of  WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.

Solliciteer direct!

Voer je gegevens hier onder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?

Super, stel gerust je vraag! Stuur even een berichtje naar Romy.
Tot snel!