Wat doe jij hierna?

Wij hebben de kans van je leven!

img

Jij hebt de afgelopen tijd baanzinnig werk geleverd in teststraten of als ondersteuning van teststraten. Nu de versoepelingen er aan komen, vraag je je af wat er met jouw baan gaat gebeuren en daar hebben we de oplossing voor!

Jouw inzet was van onschatbare waarde en dat verdient een kans om jouw carrière een boost te geven. En die kans krijg je nu!

  • Direct bij ons in dienst.
  • Meteen een dik salaris.
  • Een opleiding die wij voor je betalen.
  • Een werkgebied waar altijd werk zal zijn

Hier kom je te werken!

Wij zijn werkzaam binnen verschillende branches (overheid, zorg, onderwijs, zakelijke markt en accountancy) en binnen verschillende specialismes voor onder andere de volgende bedrijven:

img
img
img
img
img
img

Solliciteer!

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Waar heb je ons gevonden?

Oh ja, nog even over ons…

Bij de Quoratio Groep gaan ontwikkelen en detacheren van vakprofessionals hand in hand. Vanuit vijf specialismen – HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control, Sociaal Domein & Uitkeringen en Pensioenen – maken onze trainees en consultants het verschil op de administratieve organisatie van spelers in de zakelijke markt, (semi-) overheid en zorg & welzijn. We zijn inmiddels uitgegroeid tot meer dan 500 consultants en trainees en een ondersteunende interne organisatie van 100 personen.
Met onze kennis van processen en onze gedeelde ervaring zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen. Onze aanpak is pragmatisch en erop gericht om impact te maken. Samen streven we naar een wereld waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Een wereld die wij Zero Admin noemen.

Sluit je bij ons aan!

Heb je nog vragen?

Super, stel gerust je vraag! Stuur even een berichtje naar Evie of Eva.
Tot snel!