Klaar voor de
START van je
CARRIÈRE?

Jij gaat IMPACT MAKEN en DOORGROEIEN tot CONSULTANT met een VET SALARIS!

img

Ben jij gestopt met je opleiding of net afgestudeerd? En ben je klaar voor de start van je carriere? Mooi!

Ben jij benieuwd naar de wereld van HR- en Salarisadministratie, maar heb je nog geen ervaring met dit vakgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens ons traineeship bieden we jou een gave werkplek aan bij één van onze opdrachtgevers en zorgen wij ervoor dat je het traineeship afsluit met het PDL-diploma op zak. Het traineeship duurt één jaar en je begint met uitvoerende taken zoals het verwerken van mutaties, het controleren van loonstroken en het te woord staan van medewerkers. Na dit jaar zorgen wij ervoor dat je met de opgedane werkervaring en het behaalde diploma, in dienst treedt bij de opdrachtgever

Dit zeggen je collega’s:

Hier kan je komen te werken!

Wij zijn werkzaam binnen verschillende branches (overheid, zorg, onderwijs, zakelijke markt en accountancy) en binnen verschillende specialismes voor onder andere de volgende bedrijven:
img
img
img
img
img
img

Solliciteer!

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

1
2

Oh ja, nog even over ons…

Bij de Quoratio Groep gaan ontwikkelen en detacheren van vakprofessionals hand in hand. Vanuit vijf specialismen – HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control, Sociaal Domein & Uitkeringen en Pensioenen – maken onze trainees en consultants het verschil op de administratieve organisatie van spelers in de zakelijke markt, (semi-) overheid en zorg & welzijn. We zijn inmiddels uitgegroeid tot meer dan 500 consultants en trainees en een ondersteunende interne organisatie van 100 personen.
Met onze kennis van processen en onze gedeelde ervaring zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen. Onze aanpak is pragmatisch en erop gericht om impact te maken. Samen streven we naar een wereld waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Een wereld die wij Zero Admin noemen.

Sluit je bij ons aan!

Heb je nog vragen?

Super, stel gerust je vraag! Stuur even een berichtje naar Evie of Eva.
Tot snel!